Kontsert lastele

11.juunil said Ladi päevakeskuse kasvandikud taas palju positiivseid emotsioone, külastades Narva Muusikakooli. Noorte muusikute imeline mäng, pillide mitmekesisus, soe vestlus, õpetaja Natalia Rodionova siirad soovid lõid külalistele õdusa ja siira õhkkonna. Laval esinesid erinevas vanuses õpilased: Andrei Ignatov (kitarr), Roman Moskalev (tromboon), Daniil Botšenkov (klaver, trompet), Mark Vederniov (akordion), Maria Semiškur ja Arina Jakovleva ( klaver), Mihhail Uglanov (saksofon), Georgi Smirnov (akordion ja tuuba); esinesid vendade Fedor ja Georgi Smirnovi klaveriduett ning vokalistid Damir Fedorov ja Igor Vasilev. Külalised avaldasid sügavat tänu andekatele lastele ja nende õpetajatele: Julia Smirnova, Igor Ten, Svetlana Gorjušina, Galina Dotšenko, Ljudmila Tšumakova, Ljudmila Homjakova, Boriss Paršin ning kontsertmeistrid Irina Vorobjova ja Pavel Zubov.